Week van de WOW-factor 2019

16 tot en met 20 september: ontmoeten, kennisdelen en samenwerken

Van 16 tot en met 20 september is het de Week van de WOW-factor. Deze week is traditiegetrouw een feestje voor alle weg- vaarweg en waterbeheerders in Nederland. We organiseren de landelijke WOW-dag, een kennisfestival voor Young Professionals, verschillende webinars en Meeloopdagen. Dus iedereen die van verdieping, inspiratie en ontmoeten houdt: doe mee!

Programma

16 tot en met 20 september: Meeloopdagen 

Van 16 tot en met 20 september organiseren we de jaarlijkse meeloopdagen. Tientallen organisaties uit de weg- en watersector zetten hun deuren open, om je hun best practices en werkwijze te laten zien. En om van jouw frisse blik te leren natuurlijk.

Bekijk welke plekken er nog open zijn en schrijf je in

Meeloopdagen

Dinsdag 17 september: webinar Mindfulness toepassen op het werk 2.0

Hoe kunnen we het beste omgaan met deze verandering en de invloed daarvan op onze prestaties, werkplezier en ons stressniveau? Het blijkt dat daar een effectieve en simpele oplossing voor is. Een oplossing die innovatieve bedrijven als Google, Intel, SAP en Apple al een tijdje toepassen: mindfulness.

Lees meer en schrijf je in

Bart Hansma

Donderdag 19 september: landelijke WOW-dag in Nieuwegein

Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in je vakgebied, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? De landelijke WOW-dag voor weg- vaarweg- en waterbeheerders zit vol met workshops, colleges en interactieve sessies over thema’s, waarin wij als beheerders samen het verschil kunnen maken.

Bekijk de workshops en schrijf je in

WOW-dag 2017: volle bak

Donderdag 19 september: uitreiking WOW-prijs 2019

Dit jaar is er een juryprijs van 10.000 euro en een publieksprijs van 5.000 euro voor projecten die door buitengewone samenwerking bijzondere resultaten halen. Drie projecten zijn nog in de running: Integraal Ruimtelijk Programma Durgerdam (IRP), Praktijkproef Amsterdam en Prins Hendrikzanddijk Texel. 

Bekijk de top 3 en breng je stem uit!

 

 

WOW-prijs 2019

Vrijdag 20 september: kennisfestival voor Young Professionals

Wil jij andere Young Professionals in het weg-, vaarweg- en waterbeheer ontmoeten? Je verdiepen in vraagstukken waar jullie samen de komende 50 jaar voor staan? Weten welke innovaties er spelen en leren van praktijkvoorbeelden van anderen? Kom naar het Kennisfestival voor Young Professionals op vrijdag 20 september en punch tomorrow in the face!

Check het programma en schrijf je in!

Punch tomorrow in the face