Young professionals kennisfestival: punch tomorrow in the face!

Datum 20 september 2019
Tijd 09.30 - 16.00 en daarna borrelen!
Kosten Geen
Locatie Utrecht Westraven
DoelgroepAlle jong-professionals in de weg- vaarweg- of waterwereld

Jij bent een jonge harde werker die (praktijk)ervaringen wil delen en je verder wil ontwikkelen (of je kent iemand). Wij organiseren op 20 september, in de week van WOW-factor, het eerstvolgende evenement voor jong-professionals: het WOW Young Professionals Kennisfestival. Een dag samen met gelijkgestemden uit andere organisaties leren over je vak, kennis uit te wisselen en te netwerken.

Hoe deal je met complexe vraagstukken als de grote vervangings- en renovatieopgave?

Tijdens deze kennisdag staat de vervangings- en renovatieopgave van bruggen, sluizen, wegen, dijken en viaducten centraal. Een thema van nu èn van de toekomst, want wij (en vooral jij!) zijn hier de komende decennia nog wel mee bezig. Dus punch tomorrow in the face: diep de uitdagingen van de V&R-opgave verder uit en vorm hiermee je eigen toekomst.

Denk eens INTO the box

Verken met elkaar de ontwikkelingen in assetmanagement, data, duurzaamheid, smart mobility en samenwerking. Hoe dealen we de komende decennia als weg- en waterbeheerders allemaal met iets complex als de Vervanging en Renovatie opgave? Werk eens INTO the box met collega’s van het Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen marktpartijen en kennisinstellingen en geef vorm aan jullie succesformule voor de toekomst.

Tijdens het podiumgesprek met experts aan tafel op het gebied van de hoofdthema's én kennissessies ga jij je kennis upgraden naar een hoger plan. Dit komt 's middags goed van pas want dan wordt jij samen met je team gechallenged in een praktisch vraagstuk over de V&R opgave. Het team met de meest duurzame, inspirerende en technologische of maatschappelijke oplossing wint o.a. een masterclass incl. personal coaching. Hoe gaaf is dat?!

Programma (klik ook op onderstaande afbeelding)

Tijd

Onderdeel

09.30

Welkom

09.45 

Startsein en review landelijke WOW-dag door Eric Diepstraten (RWS)

10.00 

JongDWDD-tafel met experts op het gebied van Assetmanagement, Data, Smart Mobility, Duurzaamheid en Innovatie en Samenwerking

10.45

Break

11.00

Kennis en dialoog sessies onder leiding van de experts

11.45 

Masterclass ‘Durf het beste uit jezelf te falen’ door Saakje Bakker (faalkundige)

12.30

Goed gevulde lunch

13.30

Start-up YP Challenge incl begeleidingssessies: Design Thinking, Getting (un)comfortable, Pitch Perfect.

15.30

Pitches en jurering

16.00

Bekendmaking Winnaar YP-Challenge 2019 met een drankje en snack.

Programmaposter

 

Platform WOW en young professionals

Platform WOW stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Onze doelstelling is dat het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo effectief en efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd. Nu en in de toekomst.

We hebben jou als young professional hier hard bij nodig en daarom organiseren we elk jaar evenementen waarbij jongere beheerders (ongeveer tot en met 36 jaar) elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen.