Uit ons netwerk: expertlunch CO2-gunstige ontwerpen voor gemeentelijk wegverkeer

Datum 19 november 2019
Tijd 12:00 – 14:00 uur
Kosten Geen
Locatie Den Haag (de locatie wordt na aanmelden bekend gemaakt)
DoelgroepPrimair bedoeld voor beleidsambtenaren van gemeenten, maar ook voor vertegenwoordigers van andere wegbeheerders en experts die opdrachten uitvoeren voor wegbeheerders

De VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en het GNMI (Gemeentelijk Netwerk voor Mobiliteit en Infrastructuur) organiseren een drietal regionale expertlunches om mee te denken over CO2-gunstige ontwerpen voor gemeentelijk wegverkeer. Welke verkeerskundige maatregelen helpen bij het versnellen van CO2-reductie? Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende maatregelen? Waar moet aan gedacht worden bij het toepassen van een maatregel en wat zijn de afwegingen om tot een gedegen afweging te komen? Tijdens de lunch worden er goede voorbeelden met elkaar gedeeld en komen de knelpunten en kansen voor CO2-reductie aan bod. 

Voor wie?

De expertlunches zijn primair bedoeld voor beleidsambtenaren van gemeenten, maar staan ook open voor vertegenwoordigers van andere wegbeheerders en experts die opdrachten uitvoeren voor wegbeheerders. Experts delen hun kennis onder begeleiding van APPM, er wordt je een lekkere lunch aangeboden en er is voldoende mogelijkheid om te netwerken met collega-wegbeheerders.

Wanneer en waar?  

  • Dinsdag 12 november van 12:00 – 14:00 uur in Zwolle;
  • Dinsdag 19 november van 12:00 – 14:00 uur in Den Haag;
  • Donderdag 21 november van 12:00 – 14:00 uur in Eindhoven.

De locatie worden na aanmelden bekend gemaakt.

Meer informatie en aanmelden

Uitnodiging regionale expertlunches op de website van GNMI