Spookfiles tegengaan met een app

Open college Smart mobility - Participerend onderhandelen voor managers

Datum 06 maart 2020
Tijd 13.00 - 16.00 uur
Kosten Geen
Locatie CROW in Utrecht, Jaarbeursplein 22
DoelgroepWegbeheerders werkzaam bij de overheid

Op vrijdag 6 maart geeft Daniello Boszhard van Balance een tweede open college over verbindend onderhandelen volgens de Harvard methode. Dit college is met name gericht op managers, teamleiders en projectleiders.

Verbindend onderhandelen volgens de Harvard methode: win-win

Het is soms moeizaam om mensen mee te krijgen in een innovatie als smart mobility. Er spelen toekomstige belangen (die we nog niet precies kennen) en toch moeten we er iets mee. De Harvard methode helpt om tot een resultaat te komen waar beide partijen wat aan hebben. De beproefde methodiek geeft je grip op het onderhandelingsproces. Je overstijgt het niveau van handjeklap en het sluiten van een compromis en komt tot een daadwerkelijke win-win. Tijdens het college staat vooral het oefenen in rollenspelen centraal. Je gaat dus met nieuwe vaardigheden weer naar huis.

Slimme en Groene Mobiliteit

Het college vindt plaats in het kader van het opleidingsprogramma Slimme en Groene mobiliteit dat we samen met de provincie Overijssel organiseren. Werk je bij de overheid? Dan ben je van harte welkom om je hiervoor aan te melden.

Direct aanmelden