10 jaar water.platformwow.nl en weg.platformwow.nl

Tien jaar WOW is ook bijna 10 jaar weg.platformwow.nl en water.platformwow.nl. Sinds augustus 2017 hebben we een nieuwe website, maar waar zouden we zijn geweest zonder onze oude en vertrouwde water- en weg.platformwow.nl? Hier tien interessante feiten over gebruik, verkeer en meer.


 

 

We houden van cijfertjes

Sinds 15 februari 2011 maten we het aantal bezoekers op onze websites water.platformwow.nl en weg.platformwow.nl.

 

 


 

Zo rond als een tonnetje

In deze periode werden de sites meer dan 100.000 keer bezocht.

 

 


 

 

Oh oh Den Haag...

Van de bezoekers komt meer dan 30% uit de provincie Zuid-Holland. Utrecht en Noord-Holland staan op de tweede en derde plaats.

 

 


 

146 dagen

In totaal werd er bijna 3500 uur (oftewel 146 dagen) naar de websites gekeken en daarbij werden er 312.324 pagina's bezocht.

 

 


 

 

Van linksboven naar rechtsonder

Een websitebezoek duurde gemiddeld ruim 2 minuten. Een gemiddelde bezoeker bekeek in die tijd ongeveer 3 pagina's.

 

 


 

Lekker slim

De best bekeken bijeenkomst aller tijden op de website van Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders was die van Smart Mobility in Zwolle op 2 maart 2017.


  Nummer 6 In Oranje

 


 

 

Innoveren is hot

Op de website van Water Ontmoet Water won de bijeenkomst Innovaties in het scheepvaartverkeersmanagement in oktober 2016 het van de andere bijeenkomsten.

 


 

Ouderwets

Meer dan 80% van de bezoekers bekeek de website op een desktop computer. Maar het mobiele aandeel groeit: met name Apple gebruikers (iPhone en iPad) weten onze website steeds beter te vinden. Goed nieuws voor hen: op onze nieuwe website zijn de  teksten veel beter te lezen dan op smartphones en tablets.

 

 


 

 

Bill Gates

De populairste browser onder onze websitebezoekers is Internet Explorer (meer dan 50%). Google Chrome is bezig met een opmars. Safari staat op nummer 3 in het lijstje. Firefox doet ook nog een kleine duit in het zakje.

 

 


 

Mailings

Een kwart van de bezoeken op de website komt binnen via de uitnodigingen en nieuwsbrieven die we versturen. Nog een kwart vindt ons via Google. De rest typt direct het adres van onze website in, of wordt doorverwezen vanuit een andere website.

 

water.platformwow.nlweg.platformwow.nl

Footer