10 flitsende beelden

Video's, timelapses, webinars of vlogs. Mooie manieren om op een snelle manier informatie en kennis te delen. In de afgelopen tien jaar is er veel bewegend WOW materiaal gemaakt. Over de Week van de WOW factor, meeloopdagen, de WOW prijs, de Young Professional Challenge en nog veel meer. Ook uit externe bronnen kunnen we een hoop flitsende inspiratie opdoen. Kijk hier naar tien bewegende hoogtepunten.

 

  Week van de WOW factor 2016 in 2 minuten.

 


 

  Watersnelweg.

 


 

  De vijf nominaties voor de WOW prijs 2015: inzet van het watersysteem als elektriciteitsbuffer, N329: weg van de toekomst, Energie- en Grondstoffenfabriek, de Nieuwe Afsluitdijk en Solaroad.

 


 

  'Gewoon' even inschuiven.

 

 


 

  Team EXPEDITIE won de Young Professional Challenge 2016. 

 


 

  Uit onderzoek blijkt dat er in de gemeente Zaanstad wekelijks honderden mensen 'even' onder de slagboom door duiken of de rode lichten negeren. Helaas gebeurt het op meer plekken. Onderstaand filmpje gebruikt de gemeente Zaanstad om hier aandacht voor te vragen.

 


 

  Tejo Scholten van Hoogheemraaadschap Rijnland was een van de 370 collega's die zich inschreef voor de Meeloopdagen 2016. Een mooie compilatie van zijn bezoek aan Waterschap Rijn en Ijssel.  


 

  2017 begon voor ons met een trots moment. Tijdens ons evenement op de Infratech tekenden ruim 80 partijen de Green Deal Duurzaam GWW 2.0.

 


 

  Het webinar Omgevingswet op maandag 26 juni was ongekend populair. Bekijk ook de vragen en antwoorden die tijdens het webinar niet meer aan bod kwamen.

 


 

  Ook op de Klimaattop 2016 waren we erbij met een sessie Transport & Mobiliteit.

 


  

Footer